2011. szeptember 11., vasárnap

Csirkés Caesar saláta 6 személyre

Elkészítési idő: 10 perc

A salátához:
  • 45 dkg csirkemellfilé
  • 30 dkg jégsaláta
  • 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
Az öntethez:
  • 2 evőkanál light majonéz
  • 1/4 csésze sovány tejföl
  • 1/4 csésze 0 %-os tej
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1/2 teáskanál szárított mustármag
  • 3 evőkanál reszelt parmezánsajt
  • 1/4 teáskanál só
  • őrölt feketebors
Előkészítjük a grillsütőt. Egy közepes tálban összekeverjük az öntet alapanyagokat. 1/2 csésze öntetet külön teszünk. A csirkemelleket az öntetbe tesszük és 15 percig hűtőben tároljuk A húst kivesszük a pácléből és középerős lángon oldalanként 5-6 percig grillezük. A grillezett csirkemelleket csíkokra vágjuk. Egy nagy tálban összekeverjük a salátához valókat. Leöntjük a félretett öntettel és megkeverjük. A salátát 6 egyenlő részre osztjuk és tányérokra tesszük, tetejére kerülnek a csirkemell csíkok.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...