2011. szeptember 12., hétfő

Párolt lilakáposzta

1 adag: 1/2 csésze
Elkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók 4 személyre:
  • 4 dl zsírmentes sótlan tyúkhúsleves
  • 1/2 csésze almabor ecet
  • 2 evőkanál vörösbor ecet
  • 1 evőkanál méz
  • 1/2 teáskanál delikát vagy vegeta fűszerkeverék
  • 1/4 teáskanál só
  • 4 csésze reszeltkáposzta
  • 2 kis piros alma, reszelve
Egy nagyobb serpenyőben felforraljuk a tyúkhúslevest, a mézet, a fűszerkeveréket, az ecetet és a sót. Hozzáadjuk a káposztát és az almát. Lassú tűzön fedő nélkül 30 percig főzzük.
Tipp: Az almát nagylyukú sajtreszelőn reszeljük

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...