Energia: 220 kcal, Szénhidrát: 25 g
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 60 dkg sárgarépa
- 20 dkg gyökér
- 5 dkg vöröshagyma
- 2 ek. étolaj
- 4 dkg liszt
- 2 dl energiaszegény tejföl
- só
- babérlevél
- mustár
- bors
- ecet
- citromlé
- édesítőszer
Az összevágott vegyes zöldséget az apróra vágott hagymával olajon üvegesre pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet, majd vízzel felengedjük, és puhára főzzük. Tejfölből, lisztből, mustárból habarást készítünk és behabarjuk a mártást, végül átpasszírozzuk. Ecettel, édesítőszerrel, citromlével ízesítjük. Vadasmártáshoz felhasználhatjuk a húslevesben főtt zöldséget is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése