Energia: 134 kcal, Szénhidrát: 17 g
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 40 dkg sárgarépa
- 20 dkg gyökér
- 10 dkg zeller
- 20 dkg cukkíni
- 3 dkg vöröshagyma
- 1 ek. paradicsompüré
- 2 ek. étolaj
- 10 dkg paradicsompaprika
- só
- borsikafű
- petrezselyem
A vöröshagymát finomra vágjuk, és az olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, gyökeret, és zellert. Meghintjük finomra vágott petrezselyem felével. Ízesítjük sóval, borsikafűvel, és kevés vizet öntünk alá, és pároljuk. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a paradicsompürét, a kockára vágott cukkínit és paradicsompaprikát. Kevés vizet öntünk még alá, és zsírjára pirítjuk. Tálaláskor petrezselyemmel megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése