Hozzávalók:
- 35 dkg gomba tisztítva és szeletelve,
- 15 dkg csicseriborsó,
- 3 ek. hidegen sajtolt olaj,
- 1 fej vöröshagyma,
- 1 kávéskanál fehér bors,
- 3 ek. teljes kiőrlésű liszt,
- 2 kávéskanál curry,
- 1 pohár yoghurt (elhagyható),
- 3 csipet tengeri só,
- 1 pohár kefír
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát. Felöntjük vízzel, sózzuk, majd a csicseriborsót is hozzáadva 20 percig főzzük. A lisztet egy 1 dl vízben elkeverjük és a leveshez adjuk. Együtt készre főzzük. Tálalás előtt kevés joghurttal dúsíthatjuk. A kitálalt levest megszórjuk curryvel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése