2011. szeptember 12., hétfő

Mustármártás

Energia: 137 kcal, Szénhidrát: 5 g

Hozzávalók:
  • 2 dkg margarin
  • 5 dkg hagyma finomra vágva
  • 4 ek. mustár
  • 1 dl energiaszegény tejföl
  • 1 dl joghurt
  • 1 dl fehérbor
  • bors
  • citromlé
  • édesítőszer
Egy edényben a margarint felforrósítjuk, és üvegesre pároljuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a mustárt, felöntjük borral. Fedő nélkül felére beforraljuk. Ezután hozzákeverjük a tejfölt, és a joghurtot, felforraljuk, sóval, borssal, citromlével, édesítőszerrel ízesítjük. Sült halhoz, hirtelen sültekhez, sült virslihez jól illik.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...