1 adag: 1/2 csésze
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók 4 személyre:
Elkészítési idő: 10 perc
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 dl zsírmentes sótlan tyúkhúsleves
- 1/2 csésze almabor ecet
- 2 evőkanál vörösbor ecet
- 1 evőkanál méz
- 1/2 teáskanál delikát vagy vegeta fűszerkeverék
- 1/4 teáskanál só
- 4 csésze reszeltkáposzta
- 2 kis piros alma, reszelve
Egy nagyobb serpenyőben felforraljuk a tyúkhúslevest, a mézet, a fűszerkeveréket, az ecetet és a sót. Hozzáadjuk a káposztát és az almát. Lassú tűzön fedő nélkül 30 percig főzzük.
Tipp: Az almát nagylyukú sajtreszelőn reszeljük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése