Egy adag: 150 kcal, 0 g szénhidrát
Hozzávalók 2 személyre:
Forrás: Dr. Fövényi József - Papp Rita: Cukorbetegek új diétáskönyve, Medicina könyvkiadó, Budapest 1999
Hozzávalók 2 személyre:
- 300 g ponty,
- 1 fej vöröshagyma,
- 2 db zöldpaprika,
- 1 tk. fűszerpaprika,
- 1 tk. csípős fűszerpaprika,
- só.
A halat megtisztítjuk, feldaraboljuk és főzés előtt fél órával besózzuk. A halszeleteket lábasba vagy bográcsba tesszük, ráöntünk 7 dl hideg vizet, és hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát. Amikor felforrt, beletesszük a fűszerpaprikát és ízlés szerint sózzuk. A forrástól számított 20 percig főzzük.
Forrás: Dr. Fövényi József - Papp Rita: Cukorbetegek új diétáskönyve, Medicina könyvkiadó, Budapest 1999
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése