Elkészítési idő: 10 perc
A salátához:
A salátához:
- 45 dkg csirkemellfilé
- 30 dkg jégsaláta
- 2 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 2 evőkanál light majonéz
- 1/4 csésze sovány tejföl
- 1/4 csésze 0 %-os tej
- 2 evőkanál citromlé
- 1/2 teáskanál szárított mustármag
- 3 evőkanál reszelt parmezánsajt
- 1/4 teáskanál só
- őrölt feketebors
Előkészítjük a grillsütőt. Egy közepes tálban összekeverjük az öntet alapanyagokat. 1/2 csésze öntetet külön teszünk. A csirkemelleket az öntetbe tesszük és 15 percig hűtőben tároljuk A húst kivesszük a pácléből és középerős lángon oldalanként 5-6 percig grillezük. A grillezett csirkemelleket csíkokra vágjuk. Egy nagy tálban összekeverjük a salátához valókat. Leöntjük a félretett öntettel és megkeverjük. A salátát 6 egyenlő részre osztjuk és tányérokra tesszük, tetejére kerülnek a csirkemell csíkok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése