2011. szeptember 12., hétfő

Diabetikus almamártás

Elkészítési idő 10 perc, főzési idő 20 perc.

1 adag = 121 Kalória, zsírtartalma : 0.2g, koleszterin: 0mg

Hozzávalók 4 adaghoz:
  • 4 meghámozott, kicsumázott és kockára vágott alma
  • 3/4 csésze víz
  • 1/4 csésze fehér cukornak megfelelő édesítő
  • 1/2 teaáskanál őrölt fahéj
Egy serpenyőbe kavarjuk össze az almát, a vizet, az édesítőt és a fahéjat. Fedjük le és közepes tüzön főzzük 15 - 20 percig, vagyis addig, amig az alma megpuhúl. Hagyjuk kihűlni, utána pedig villával, vagy krumplitörővel tőrjük össze.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...